Project Penthouse | Amsterdam IJburg
| Nieuwbouwproject “Jonas” | Hoogwaardig luxesegment |

  • De klant ontvangt in 2022 het casco van het appartement (dit is de structuur van het appartement met de muren in de eerste bouwfase) in 2022. Studio Dutch Delight heeft in overleg met de klant een geheel nieuwe indeling gemaakt van de plattegrond, en een nieuwe inrichting van de ruimte.
  • Dit appartement heeft hoge plafonds, daar hebben wij gebruik van gemaakt. Door middel van een entresol hebben we een geheel nieuwe tweede verdieping gecreëerd. Hierdoor voelt het appartement ruimer aan.
  • Dit appartement maakt deel uit van een project voor een groot woon- en bedrijfscomplex genaamd “Jonas”. Het bijzondere aan dit project is dat er een bruisend gemeenschapsgevoel heerst, doordat er zowel openbare als gemeenschappelijke ruimtes zijn.
  • De entreehal verbindt de bezoekers en bewoners met andere ruimtes, zoals kantoren, café’s en restaurants, een bioscoop, een bibliotheek, een gastenverblijf en een gemeenschappelijke woonkamer. Overdag is de begane grond open voor publiek. De bewoners van IJburg kunnen koffie drinken in de ‘huiskamer’ of ontspannen in ‘het bos’ aan de achterkant van het gebouw. De rest van het gebouw is alleen toegankelijk voor bewoners.
  • “Jonas” zorgt voor een gezonde leefomgeving, en heeft een energiezuinig installatieontwerp waarbij er duurzaam wordt omgegaan met het gebruik van materialen. Hierdoor is Jonas een echt duurzaamheidsicoon voor IJburg.