about us


ARIADNA SHMANDUROVA

Interieurarchitect

STUDIO DUTCH DELIGHT

Het interieurarchitectenbureau Studio Dutch Delight is gevestigd in Amsterdam en in Naarden. Als bureau onderscheidt het zichzelf door het feit dat het een breed assortiment aan producten en diensten aanbiedt, oa. kwalitatieve interieurontwerpen die worden gepresenteerd aan de cliënt met behulp van geavanceerde 3D-visualisaties, begeleiding van bouwprojecten en advies over uw persoonlijke interieurideeën. Het team van ervaren professionals werkt op projectbasis. Door hun speciale inzicht en vakkennis zijn zij in staat om snel en krachtig resultaat te leveren.

GESCHIEDENIS

Studio Dutch Delight is opgericht in 2006 door Ariadna Shmandurova. Ariadna is afgestudeerd aan de Minerva Kunst Academie in Groningen, en heeft daarbij een diploma behaald in interieurarchitectuur en design. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in verschillende vakgebieden. Zij heeft projecten gedaan voor oa. particulieren, hotels, restaurants, kantoren en winkels.

DESIGN & PASSIE

Ariadna werkt in verschillende budgettaire kaders, stijlen en richtingen, afhankelijk van de wensen en voorwaarden van de klant. Ariadna haar ruime ervaring maakt het voor haar mogelijk om een ontwerp te creëren dat een unieke atmosfeer neerzet, ook al kan de architectuur van bestaande gebouwen de sfeer soms al (deels) bepalen. Ariadna houdt persoonlijk toezicht op alle ontwerpen, en garandeert daarmee de kwaliteit van elk project.

PRODUCTEN EN DIENSTEN

– Interieurdesign, gevisualiseerd dmv. fotorealistische 3D-visualisaties
– Werktekeningen
– Virtuele tour 360°
– Projectbegeleiding, esthetische controle tijdens de bouw
– Interieuradvies
– Lichtadvies, lichtplan
– Ontwerp, styling en 3D visualisaties van nog niet gerealiseerd vastgoed

Leave a Comment